Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سردار قلیچ سفیر ترکیه در واشنگتن در واکنش به اظهارات انتقادی الیوت انگل رئیس و مایکل مک کول عضو ارشد کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا، در حساب توئیتری خود نوشت: ترکیه جهت سیستم دفاع ضد هوایی خود که نیاز مبرمی به آن دارد، تصمیمی فنی و اقتصادی اتخاذ کرده است. این به نگاه استراتژیک ما مربوط نمی‌شود و هرگز انتخاب بین آمریکا، ناتو و یا روسیه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصور و رفتار کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در این زمینه اشتباه و گمراه کننده است.

این در حالی است که سرپرست وزارت دفاع آمریکا از گفتگو با وزیر دفاع ترکیه درباره موضوع سامانه‌های اس -۴۰۰ ظرف چند ساعت آینده خبر داد.

مارک اسپر، سرپرست وزارت دفاع آمریکا پس از دیدار با بهادر قربان‌اف، وزیر دفاع ازبکستان در پنتاگون به بررسی و ارزیابی تحویل سامانه‌های پدافند هوایی اس -۴۰۰ از روسیه به ترکیه پرداخت.

وی ضمن اشاره به این‌که این خبر را دریافت کرده است، گفت: موضع‌مان در قبال مسئله جنگنده‌های F-۳۵ تغییری نکرده است. عصر امروز (به وقت آمریکا) با خلوصی آکار، همتای خود گفتگو خواهم کرد. پس از آن می‌توانم جزئیات بیشتری در اختیار شما قرار بدهم.

گفتنی است وزارت دفاع ترکیه امروز ۱۲ ژوئیه ۲۰۱۹ با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که روند انتقال نخستین بخش از تجهیزات مربوط به سامانه اس -۴۰۰ به پایگاه هوایی مرتد در آنکارا آغاز شد.

خلوصی آکار، وزیر دفاع ملی ترکیه عصر امروز جمعه در گفتگو با خبرنگاران در آنکارا اظهار داشت: سه محموله از سامانه موشکی اس -۴۰۰ را تحویل گرفتیم، برنامه ریزی برای امروز سه هواپیما بود که براساس برنامه پیش رفت و این روند طی روز‌های آینده ادامه خواهد یافت. منبع:پایگاه خبری تایم تورک 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا ترکیه اس 400 روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۶۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «حکیم جفریس» رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا می‌گوید که ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. 

وی در ادامه این ادعا افزود: اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

همچنین، وی حزب جمهوری‌خواه را «جناح طرفدار پوتین» توصیف کرد و اقدامات این حزب را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» ادعا کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: «یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری‌خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست.»

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری‌خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور «جی دی ونس» از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پس لرزه ادعای دریافت ۱۴۰ سکه توسط یک نماینده مجلس /شورای نگهبان واکنش نشان داد
  • توضیحات وزیر کار درباره اصلاح حقوق کارگران
  • افشاگری درباره غیبت‌های مشکوک برخی نمایندگان مجلس
  • پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره ایران دست رد زد
  • افشاگری ها ادامه دارد /بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته اند /چطور استیضاح وزیر صمت یک دفعه در نوبت اول قرار گرفت؟
  • نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره روابط با ایران
  • فردا؛ آخرین زمان ثبت‌نام نمایندگان نامزدها در سامانه «داوطلب»/ این مهلت تمدید نخواهد شد
  • فردا؛ آخرین زمان ثبت‌نام نمایندگان نامزدها در سامانه داوطلب
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین